Παρουσίαση

Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια.

Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός  της.

Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της.

Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα franchise, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της δικαιόχρησης και παραχωρείται προς χρήση και εκμετάλλευση στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους συνεργάτες – franchisees που πληρούν τις προδιαγραφές του συστήματος.

Η μέθοδος franchising χαρακτηρίζεται από το γνώρισμα της επίτευξης αποτελεσμάτων κοινής ωφέλειας και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, το οποίο αποτελεί και πρότυπο, πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της μητρικής εταιρείας με τις μονάδες δικαιόχρησης. Αυτό σημαίνει οι συνεργάτες της ΘΕΡΜΟΙΛ λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι τυποποιημένες, κωδικοποιημένες και στην πράξη, μέσω πιλοτικών μονάδων, δοκιμασμένες.

Οι αρχές μας

ΚΥΡΟΣ – Τόσα χρόνια κοντά στους πελάτες που την στηρίζουν και την εμπιστεύονται, η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει κατορθώσει να γίνει ένας απλός συνεργάτης, αλλά και φίλος.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ – Η συνεργασία της ΘΕΡΜΟΙΛ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την πρωτοπορία της στις υπηρεσίες κτιρίων.
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – Οι επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογική εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΗ – Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά στην ποιότητα, στην οικονομία και στο περιβάλλον προσφέροντας έτσι υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτίριο.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ Νο 1 ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Pin It on Pinterest