Απολυμάνσεις

Η απολύμανση περιλαμβάνει τα εξής:

 

  1. Εντομοκτονία
  2. Μυοκτονία
  3. Μικροβιοκτονία

 

Η εντομοκτονία, η μυοκτονία και η μικροβιοκτονία γίνεται με ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, άριστη τεχνογνωσία και πάντα με την εποπτεία του επιστημονικού τμήματος της ΘΕΡΜΟΙΛ (Χημικών Μηχανικών, Γεωπόνων & Υγιεινολόγων), σε όλους τους χώρους των κτιρίων (ανοιχτούς & κλειστούς).

 

Ανάλογα με το είδος των εντόμων ή τρωκτικών που υπάρχουν στην περιοχή, καθώς και τον ίδιο τον χώρο, καθορίζεται ο τρόπος και το κόστος της εφαρμογής.

 

Η εντομοκτονία και η μυοκτονία στην πολυκατοικία, την μονοκατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο καλύπτει την καταπολέμηση των κατσαριδών και ποντικών.

 

Μετά το πέρας των εργασιών παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης υπογεγραμμένο από τους αρμόδιους επιστήμονες της εταιρείας μας.

 

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή πείρα που διαθέτει στις απολυμάνσεις, την άριστη τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό της βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για  την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων για την υγιεινή και την αισθητική των χώρων σας.

 

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, άοσμα, άχρωμα, μη τοξικά και είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Τα φάρμακα της απεντόμωσης είναι φάρμακα επαφής (εξοντώνουν ό,τι έρθει σε επαφή με αυτά), ενώ τα φάρμακα της μυοκτονίας είναι ταμπλέτες, οι οποίες πρέπει να φαγωθούν από τα τρωκτικά για να δράσουν, προκαλώντας εσωτερικά αιμορραγία στο τρωκτικό, που πεθαίνει στην φωλιά του και όχι επιτόπου. (Ταρίχευση, όχι άσχημη μυρωδιά).

 

Η απεντόμωση και η μυοκτονία γίνεται με ειδικευμένο προσωπικό που έχει πολύχρονη πείρα στο αντικείμενο αυτό και με την επίβλεψη πάντα του Υπεύθυνου Υγιεινολόγου ή Γεωπόνου.

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ισορροπία του οικοσυστήματος έχει επιβαρυνθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση παρείσακτων ζωυφίων, κάτι που ήταν άγνωστο ή περιορισμένης έκτασης πριν κάποια χρόνια.

 

Ιδιαίτερα σημαντικό, προκειμένου να μην φτάσουμε ποτέ στο σημείο να καταπολεμούμε τις κατσαρίδες και τα άλλα ζωύφια, είναι να κάνουμε προληπτικά απολύμανση, πριν ανέβει η θερμοκρασία κι αρχίσουν να επωάζουν και να σκάνε τα αυγά που γεννιούνται κατά χιλιάδες.

 

Όταν υπάρχουν ζωύφια σε κάποιο χώρο, η μια εφαρμογή δεν αρκεί για τα την πλήρη εξαφάνιση αυτών και απαιτείται και δεύτερη και τρίτη εφαρμογή. Στην περίπτωση που ακολουθηθεί το σωστό πρόγραμμα  από την αρχή της σεζόν (προληπτικά) και με μια δεύτερη εφαρμογή και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και τρίτη, τότε μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για την πλήρη κάλυψη από ζωύφια.

Ενημερωτικά, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι στο τελευταίο συνέδριο που έγινε για τα φάρμακα της απεντόμωσης και μυοκτονίας συστήθηκε ότι θα πρέπει να μειώνεται η δραστικότητα των φαρμάκων και να αυξάνονται οι εφαρμογές για την σωστή και οικολογική δράση τους.

 

 

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ΘΕΡΜΟΙΛ βρίσκεται δίπλα σε κάθε διαχειριστή πολυκατοικίας, καθώς και σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να εξασφαλίσει την υγιεινή του χώρου του!!

 

Δοκιμάστε κι εσείς την ποιότητα της εργασίας μας στον τομέα αυτό.

Είμαστε η 1η εταιρεία που εφάρμοσε την Οικολογική απολύμανση, με άριστα αποτελέσματα και χωρίς κανέναν κίνδυνο για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Pin It on Pinterest