Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ 24-26 ΣΕΠΤ. στο ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.1i-giorti-psomioy

Την εκδήλωσε οργάνωσαν οι ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΑ στο φιλόξενο χώρο που παραχώρησε ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι καταναλωτές πως φτιάχνεται το ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ από ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ μόνον στο ΦΟΥΡΝΟ της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Περίπου 20.000 άτομα, μεγάλοι και παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ και πολλές άλλες γευστικές λιχουδιές όπως πίτες, σφολιάτες, γλυκά, παγωτά , αναψυκτικά, όλα από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ .

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στο ψωμί πραγματοποιείται το τέλος Σεπτεμβρίου στο θέατρο “Τέχνη στην Πέτρα”, στο άλσος Περιστερίου.

Η πρώτη Γιορτή Ψωμιού, που συνδιοργανώνεται από τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων και το Σωματείο Αρτοποιών Νομού Πειραιώς σε συνεργασία με το δήμο Περιστερίου, γίνεται στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και ένα βιοτεχνικό αρτοποιείο που θα κατασκευαστεί στο άλσος και μάλιστα, θα παρασκευάζει και φρέσκο ψωμί!

Το καλύτερο; Το ολόφρεσκο ψωμί διατίθεται άμεσα και δωρεάν στους επισκέπτες. Σημειώνεται ότι στόχος αυτής της γιορτής είναι να μάθουν οι καταναλωτές και ειδικά τα παιδιά, πώς και από ποιούς παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί που απολαμβάνουμε όλοι καθημερινά.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΡΜΟΙΛ ήταν από τους χορηγούς της εκδήλωσης και είναι κοντά σους επαγγελματίες και ιδιώτες 35 χρόνια.

Χιλιάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και υπηρεσίες του ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΡΜΟΙΛ για ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ,  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 1ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΨΩΜΙΟΥ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

  • o Υπουργός κ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ,
  • ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ
  • ο πρόεδρος ΣΑΑΠΠ κ XΑΡΗΣ ΜΑΝΟΣ
  • ο πρόεδρος ΣΑΝΠ κ. Γ. ΝΤΟΥΡΑΣ και
  • ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΘΕΡΜΟΙΛ

Pin It on Pinterest