Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις Κτιρίων

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει επενδύσει στην εξειδίκευση και την κατάρτιση του προσωπικού της δημιουργώντας μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να απολυμάνουν κάθε κτίριο. Στα πλαίσια της απολύμανσης περιλαμβάνονται:

  1. Εντομοκτονία
  2. Μυοκτονία
  3. Μικροβιοκτονία

Τόσο η εντομοκτονία όσο και τα στάδια της μυοκτονίας και της μικροβιοκτονίας πραγματοποιούνται από ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και πάντοτε υπό την εποπτεία του επιστημονικού τμήματος της ΘΕΡΜΟΙΛ που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους χώρους των κτιρίων (ανοιχτούς & κλειστούς). Το επιστημονικό μας τμήμα κατέχει άριστη τεχνογνωσία και πλαισιώνεται από Χημικούς Μηχανικούς, Γεωπόνους & Υγιεινολόγους. Έτσι μπορείτε να νιώθετε σίγουροι ότι η απολύμανση του κτιρίου σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Το κόστος της εφαρμογής καθορίζεται ανάλογα με το είδος των εντόμων ή τρωκτικών που υπάρχουν στην περιοχή, καθώς και τον ίδιο τον χώρο. Η εντομοκτονία και η μυοκτονία καταπολεμούν αποτελεσματικά κατσαρίδες και ποντίκια σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους. Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες με συνέπεια, σας παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης υπογεγραμμένο από τους αρμόδιους επιστήμονες της εταιρείας μας.
Η σημασία της προληπτικής απολύμανσης

Η προληπτική απολύμανση αποτελεί μια διαδικασία ιδιαίτερης σημασίας καθώς προλαμβάνει τον κίνδυνο δημιουργίας αποικιών κατσαρίδων και ποντικιών στο κτίριο σας! Είναι απαραίτητο, προκειμένου να μην χρειαστείτε ποτέ να έρθετε αντιμέτωποι με τις κατσαρίδες και τα άλλα ζωύφια, να προγραμματίζετε προληπτική απολύμανση κάθε χρόνο. Η προληπτική απολύμανση θα πρέπει να γίνεται πάντοτε έγκαιρα και πριν ανέβει η θερμοκρασία. Αυτό συμβαίνει διότι όταν ξεκινά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα αυγά των εντόμων αρχίζουν να επωάζουν και να σκάνε με αποτέλεσμα να γεννιούνται χιλιάδες έντομα. Είναι λοιπόν σημαντικό να παίρνονται τα αναγκαία μέτρα πριν εκκολαφθούν τα αυγά των εντόμων.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι σε έναν χώρο που υπάρχουν ήδη ζωύφια, δεν αρκεί μια μόνο εφαρμογή για τα την πλήρη εξαφάνιση τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται μια δεύτερη εφαρμογή και ανάλογα τη σοβαρότητα του φαινομένου, ίσως να απαιτηθεί και τρίτη εφαρμογή. Στην περίπτωση που ακολουθηθεί το σωστό πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν (προληπτικά) και με μια δεύτερη εφαρμογή, και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και τρίτη, τότε μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για την πλήρη κάλυψη από ζωύφια.

Τι φάρμακα χρησιμοποιούνται;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της απολύμανσης είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας ενώ είναι άοσμα, άχρωμα, μη τοξικά και είναι απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

Όσον αφορά την απεντόμωση, χρησιμοποιούνται φάρμακα επαφής. Πρόκειται για φάρμακα που εξοντώνουν ό,τι έρθει σε επαφή με αυτά. Αντιθέτως, τα φάρμακα της μυοκτονίας είναι ταμπλέτες, οι οποίες πρέπει να φαγωθούν από τα τρωκτικά για να δράσουν, προκαλώντας εσωτερικά αιμορραγία στο τρωκτικό, με αποτέλεσμα να πεθαίνει στην φωλιά του και στο σημείο όπου κατανάλωσε την ταμπλέτα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει καμία άσχημη οσμή.

Η σωστή χρήση των φαρμάκων

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ισορροπία του οικοσυστήματος έχει επιβαρυνθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση παρείσακτων ζωυφίων, κάτι που ήταν άγνωστο ή περιορισμένης έκτασης πριν από κάποια χρόνια. Το γεγονός αυτό κάνει την χρήση των φαρμάκων απαραίτητη. Όμως ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης τους;
Στην ΘΕΡΜΟΙΛ φροντίζουμε να μένουμε ενήμεροι σχετικά με τον σωστό τρόπο της χρήσης των φαρμάκων και χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένες τεχνικές. Σύμφωνα με μελέτες γύρω από τα φάρμακα της απεντόμωσης και μυοκτονίας, συνίσταται η δραστική μείωση των φαρμάκων και η αύξηση των εφαρμογών έτσι ώστε η δράση των φαρμάκων να είναι σωστή και οικολογική. Έτσι και εμείς έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες απολύμανσης της εταιρείας μας αναλόγως.

Είμαστε πάντα δίπλα σας

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή πείρα που διαθέτει στις απολυμάνσεις, την άριστη τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό της βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων για την υγιεινή και την αισθητική των χώρων σας. Η εταιρεία μας αποτελεί σύμμαχο για κάθε διαχειριστή πολυκατοικίας και επαγγελματία που επιθυμεί να εξασφαλίσει την υγιεινή του χώρου του.
Σας εγγυόμαστε ποιότητα της εργασίας και αποτελεσματική απολύμανση με την υπογραφή των ειδικών στον τομέα. Εξάλλου, είμαστε η 1η εταιρεία που εφάρμοσε την Οικολογική Απολύμανση, με άριστα αποτελέσματα και χωρίς κανέναν κίνδυνο για τον άνθρωπο, το κατοικίδιο ή το περιβάλλον!

—ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ—

— ΠΡΟΪΟΝΤΑ —

θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στο ερώτημά σας.