ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΡΜΟΙΛ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΡΜΟΙΛ Α.Ε.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκαν φαινόμενα δυσφήμισης των εταιρειών του Ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ Α.Ε. στο διαδίκτυο και φυσικά ανώνυμα.

Καταθέτουμε μήνυση στις κακόβουλες πράξεις δυσφήμισης των εταιρειών του Ομίλου μας και ιδιαίτερα της ΘΕΡΜΟΙΛ Α.Ε., η οποία έχει παρουσία 35 χρόνων στην αγορά έχοντας μακρόχρονη συνεργασία με αναγνωρισμένες και επώνυμες εταιρείες στο χώρο των πετρελαιοειδών και της παροχής υπηρεσιών.

Τα άτομα που διαπράττουν τις εγκληματικές αυτές πράξεις βλάπτουν όχι μόνο τις εταιρείες του Ομίλου μας αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτές και γενικότερα την οικονομία. Όλες οι εταιρείες του Ομίλου μας έχουν μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, διαθέτουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες και δραστηριοποιούνται και συνεργάζονται με ελληνικές κρατικές εταιρείες καθώς και οίκους του εξωτερικού.

Στο παρελθόν οι εταιρείες μας εκβιάστηκαν από κυκλώματα που δρουν στο διαδίκτυο και έχουμε στοιχεία ότι ενδώσαμε στους εκβιασμούς αυτούς. Τα κυκλώματα αυτά που αλιεύουν υπαλλήλους ή υποψηφίους συνεργάτες των εταιρειών μας, τους οποίους χρησιμοποιούν για να επιτύχουν τον στόχο τους, μας είναι πλέον γνωστοί. Άλλωστε, αν όλα που αναφέρονται για τις εταιρείες μας ήταν αληθή, γιατί δεν χρησιμοποιούν το όνομά τους, δεδομένου ότι οι χώροι των εταιρειών μας (γραφεία – εγκαταστάσεις) είναι γνωστοί σε όλους όπως και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να καταγγείλουν τα όσα κακόβουλα αναφέρονται στο διαδίκτυο;

Πέραν της μηνύσεως που θα υποβάλλουν οι εταιρείες του Ομίλου μας έχουμε αναθέσει τη διερεύνηση των ανυπόστατων αυτών καταγγελιών εις βάρος μας και σε ειδική εταιρεία έρευνας προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των εκβιαστών.

 

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου

Κωνσταντίνος Καρβούνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…