Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ KAI ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΙΛ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ KAI ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΙΛ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει παρουσία 35 χρόνια στην ελληνική αγορά, στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκίδα.

Απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους και συνεργαζόμενους.

Η εταιρεία σέβεται και στηρίζει τον συνδικαλισμό, όταν αυτός είναι γνήσιος και πραγματικός. Δηλαδή, όταν επικοινωνούν τα όργανα αυτά κατευθείαν με την εταιρεία, επώνυμα και για συγκεκριμένα προβλήματα των εργαζομένων.

Μέσα στα χρόνια της κρίσης, ορισμένα άτομα με μακρόχρονη παρουσία στην ΘΕΡΜΟΙΛ αποφάσισαν να ιδρύσουν παρόμοιες ανταγωνιστικές εταιρείες, με σκοπό να αντιγράψουν την τεχνογνωσία και να υπεξαιρέσουν το πελατολόγιο της εταιρείας, κάτι το οποίο έγινε.

Εξαιτίας αυτών των γεγονότων, αλλά και της συνεχιζόμενης κρίσης στην ελληνική αγορά, η ΘΕΡΜΟΙΛ υπέστη τεράστια οικονομική ζημιά.

Παρ’ όλ’ αυτά, η εταιρεία παραμένει στην αγορά και συνεχίζει τον αγώνα, την στιγμή που άλλες εταιρείες του κλάδου διέκοψαν την λειτουργία τους.

Τα άτομα που αποχώρησαν από την εταιρεία χρησιμοποιούν καταχρηστικά το όνομα ΘΕΡΜΟΙΛ για να τοποθετηθούν στην αγορά, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως μεγαλοστελέχοι της εταιρείας και διαδίδοντας ότι η ΘΕΡΜΟΙΛ οδεύει προς την παύση εργασιών της. Το ίδιο διαδίδουν και σε νέο, υποψήφιο προσωπικό της εταιρείας.

Η λασπολογία και οι κατηγορίες εναντίον της ΘΕΡΜΟΙΛ, δεν βρίσκουν αντίκρισμα, διότι η εταιρεία έδειξε την συνέπειά της διακανονίζοντας όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τους πρώην εργαζόμενους της, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη η επίλυση δυο εργατικών διαφορών στις δικαστικές αίθουσες.

 Επίσης, η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει μηδενικούς τραπεζικούς δανεισμούς, μηδενικές οφειλές σε προμηθευτές, διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς σε 4 τράπεζες και έχει ενημερότητες. Συνεργάζεται δε, με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης μέρος των εσόδων από την εμπορία του πετρελαίου και της παροχής υπηρεσιών προσφέρονται εδώ και 2 χρόνια στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Παραμένουμε πάντα, όπως άλλωστε και τα τελευταία 35 χρόνια, ανοιχτοί σε κάθε ειλικρινή συζήτηση ή διευκρίνιση.

 

Για την ΘΕΡΜΟΙΛ ΑΕ

Ο Διευθ. Σύμβουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…