Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέυγει στη δικαιοσύνη με μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου

Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέυγει στη δικαιοσύνη με μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου

Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέυγει στη δικαιοσύνη με μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με παρουσία 35 χρόνων στην ελληνική αγορά, διατηρεί γραφεία και εγκαταστάσεις στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκίδα, και απασχολεί σήμερα περισσότερους από 100 εργαζόμενους και συνεργαζόμενους.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει μηδενικούς τραπεζικούς δανεισμούς, μηδενικές οφειλές σε προμηθευτές, διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς σε 4 τράπεζες και έχει ενημερότητες. Συνεργάζεται δε, με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης μέρος των εσόδων από την εμπορία του πετρελαίου και της παροχής υπηρεσιών προσφέρονται εδώ και 2 χρόνια στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Παρόλα τα παραπάνω, η ΘΕΡΜΟΙΛ εδώ και καιρό δέχεται μια κατά μέτωπο ανώνυμη επίθεση προς το όνομα, την ποιότητα και το ήθος της. Οι κατηγορίες κυρίως αρνητικές και ανώνυμες όπως προείπαμε. Συνεχόμενη λασπολογία με τη μορφή ανώνυμων αναρτήσεων υπό μορφή αγανάκτησης σε συγκεκριμένα ανεξέλικτης ανάρτησης BLOG. Πολλές φορές μάλιστα τα σχόλια και οι αναρτήσεις σε αυτά τα BLOG έχουν χαρακτήρα πιο προσωπικό και αναφέρονται στα βασικά στελέχη της ΘΕΡΜΟΙΛ και το διοικητικό της προσωπικό.

Στην προσπάθεια της ΘΕΡΜΟΙΛ και της διοίκησης της να απαντήσει σε αυτό το κύμα λασπολογίας και επίθεσης που δέχεται, και να επιλύσει το θέμα μια και καλή έπραξε ως ακολούθως:

  • Επικοινώνησε με την Google και πέτυχε την αποσυσχέτιση της με δύο από τα πέντε βασικά BLOG με ανώνυμες συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναρτήσεις και σχολιασμούς προς το πρόσωπό της.
  • Προσέγγισε τους διαχειριστές των πέντε βασικών αυτών BLOG μέσω email ζητώντας την κατάργηση κάποιον αναφορών και αναρτήσεων οι οποίες κρίνονται δυσφημιστικές και άκυρες. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία απάντηση σε αυτά τα email.

 

Από την επικοινωνία μας μέσω email με τους διαχειριστές των BLOG δεν υπήρξε όπως είπαμε καμία απάντηση σε αυτά τα email. Υπήρξε όμως ανώνυμη τηλεφωνική επικοινωνία μέσω κλήσης την οποία δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της ΘΕΡΜΟΙΛ σε αναφορά με το συγκεκριμένο θέμα, στην οποία ευθέως ζητήθηκε το ποσό των 20.000,00 ευρώ για να καθαριστούν τα σχόλια/αναρτήσεις, προσφορά όπως μας είπαν μέχρι τέλος του έτους, διαφορετικά  το ποσό θα ανέβει στα 50.000,00 ευρώ. Μάλιστα ένα σχόλιο τους ήταν «αφού έχετε λεφτά για διαφήμιση στη τηλεόραση να δώσετε και σε εμάς κάτι».

Επειδή η όλη κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή για το όνομα και την πορεία της εταιρείας και επειδή η ΘΕΡΜΟΙΛ στα 35 χρόνια ύπαρξης της ποτέ δεν υποχώρησε, δεν εκφοβήθηκε και δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς, απειλές και νταβατζηλίκια σας ανακοινώνει ότι πλέον το θέμα είναι στα χέρια της Ελληνικής δικαιοσύνης καθώς η εταιρεία έχει ήδη προσφύγει σε αυτά και αφού ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα θα προχωρήσει σε μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

 

Εκ της Διευθύνσεως της ΘΕΡΜΟΙΛ Α.Ε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…