Παρουσίαση

Γνωρίστε την ΘΕΡΜΟΙΛ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 35 χρόνια και είναι πάντοτε παρούσα στην κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό της και την εξαίρετη τεχνογνωσία της, κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά της παροχής πετρελαίου και υπηρεσιών κτιρίων.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της. Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά την δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις και αξιόπιστες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Οι αρχές μας

Κύρος:

Στην ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε δεσμευτεί να βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών μας. Κατά την διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας μας στον χώρο, έχουμε καταφέρει να αποδείξουμε αυτή μας την δέσμευση χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας η οποία βασίζεται στο κύρος και την άψογη συνεργασία.

Ποιότητα:

Στην ΘΕΡΜΟΙΛ μεριμνούμε συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς πιστεύουμε πως η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών παροχής πετρελαίου και υπηρεσιών κτιρίων είναι αυτό που μας κάνει τους πιο άξιους συνεργάτες σας. Η συνεργασία μας με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την πρωτοπορία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και αυτό μας κάνει περήφανους!

Επενδύσεις:

Από την στιγμή ίδρυσής μας έως και σήμερα, στην ΘΕΡΜΟΙΛ, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να επενδύουμε σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Η συνεχής μας επένδυση στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και στον καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα, αποτελεί για εμάς μια καθημερινή ασχολία που υποστηρίζει την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας.

Εξέλιξη:

Κατανοώντας πλήρως τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας, δεν παραμένουμε ποτέ σταθεροί. Έτσι παρακολουθούμε συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αφομοιώνουμε στις πρακτικές μας με τον καλύτερο τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά την ποιότητα, την οικονομία και το περιβάλλον προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτίριο.

Σύστημα Franchise

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει δημιουργήσει με συνέπεια ένα πλήρες Σύστημα Franchise, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της δικαιόχρησης και παραχωρείται προς χρήση και εκμετάλλευση στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους συνεργάτες (Franchisees) εφόσον εκέινοι πληρούν τις προδιαγραφές του συστήματος.

Η μέθοδος Franchising χαρακτηρίζεται από το γνώρισμα της επίτευξης αποτελεσμάτων κοινής ωφέλειας και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, το οποίο αποτελεί και πρότυπο, πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της μητρικής εταιρείας με τις μονάδες δικαιόχρησης. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες της ΘΕΡΜΟΙΛ λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι τυποποιημένες, κωδικοποιημένες και ήδη δοκιμασμένες μέσω πιλοτικών μονάδων.

Σκοπός της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι να επιλέξει συνετά αξιόπιστους και φιλόδοξους συνεργάτες στους οποίους θα εμπιστευτεί την εκπροσώπηση όλων των εταιρειών του Ομίλου, παρέχοντας σε αυτούς την επωνυμία (Brand Name) και όλες τις απαραίτητες παροχές για μία αποδοτική συνεργασία. Στις παροχές περιλαμβάνονται:

  • Η επωνυμία
  • Το 5ψήφιο 18136 για τον εκάστοτε νομό
  • Δύο τηλέφωνα – Free Phone
  • Ομάδα επιστημόνων (γεωπόνοι, χημικοί μηχανικοί, υγιεινολόγοι), οι οποίοι θα υπογράφουν για τις εφαρμογές σε κάθε νομό
  • Τεχνογνωσία Marketing και πανελλήνια διαφήμιση (έντυπη και τηλεοπτική)
  • Συνεχής υποστήριξη και επιθεώρηση από στελέχη της κεντρικής εταιρείας

Σημειώνεται ότι, ο υποψήφιος συνεργάτης, πέραν των ικανοτήτων του, θα πρέπει να διαθέτει για όλο το Σύστημα Franchise στον νομό του τουλάχιστον 30.000€ για την αρχική επένδυση και το αναγκαίο κεφάλαιο κίνησης. Εάν ενδιαφέρεστε να μπείτε στο δίκτυο συνεργατών μας επικοινωνήστε μας.

— ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ —

— ΠΡΟΪΟΝΤΑ —

θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στο ερώτημά σας.