Πετρέλαιο Θέρμανσης

Στόχος μας στην ΘΕΡΜΟΙΛ είναι να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες του κτιρίου σας με απόλυτη υπευθυνότητα. Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει προσεκτικά το κατάλληλο προσωπικό και έχουμε μελετήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να έχετε πάντοτε το καλύτερο πετρέλαιο θέρμανσης.

Γιατί να προτιμήσετε την ΘΕΡΜΟΙΛ;

1. Εμπειρία και αξιοπιστία

Η εταιρεία μας, με παρουσία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο, διαθέτει δικές της ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις δεξαμενισμού και φόρτωσης και ιδιόκτητο στόλο βυτίων. Επίσης η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για εμάς. Έτσι, όλοι μας οι οδηγοί είναι άριστα εκπαιδευμένοι ενώ ο στόλος μας ελέγχεται με σύγχρονο σύστημα GPS παρέχοντάς μας την δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας!

2. Ασύγκριτη τιμή – ποιότητα – παράδοση!

Σας εγγυόμαστε άκρως ανταγωνιστική τιμή, ασύγκριτη ποιότητα και άμεση παράδοση, ακόμη και αυθημερόν. Και επειδή κατανοούμε πάντοτε τον πελάτη, σε περίπτωση ανάγκης παρέχουμε την δυνατότητα παράδοσης ακόμα και τις Κυριακές!

3. Άψογη εξυπηρέτηση

Έχουμε επενδύσει στα πλέον σύγχρονα συστήματα ελέγχου που εξασφαλίζουν τον σωστό έλεγχο τόσο της ποιότητας όσο και της ποσότητας του πετρελαίου θέρμανσης σας. Οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή μας καθώς χρησιμοποιούμε σύγχρονες διαδικασίες παραγγελειοληψίας, μεταφοράς και δρομολόγησης πετρελαίου που σημαίνει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση!

4. Το Βελτιωτικό Πετρελαίου μας

Η ΘΕΡΜΟΙΛ βρίσκεται δίπλα σας ακόμη και για πιο απαιτητικές ανάγκες! Γι’ αυτό φροντίσαμε να σας παρέχουμε το πιο ποιοτικό βελτιωτικό πετρελαίου! Με την χρήση του βελτιωτικού πετρελαίου μας εξασφαλίζετε εξοικονόμηση πετρελαίου, μείωση ρύπων και απομάκρυνση κατάλοιπων!

Τιμή ανά λίτρο : 0,999 € / λίτρο

— ΠΡΟΪΟΝΤΑ —

— ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ —

θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στο ερώτημά σας.