Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

ΤΜΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ΝRG.

Π αροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε συνεργασία με την NRG & την Motor Oil

Η ΘΕΡΜΟΙΛ επεκτείνει την εμβέλεια της και εδραιώνεται ως επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου NRG.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων, μέσω της συνολικής ανάπτυξης του δικτύου.

Ενδεικτικά, τα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της NRG είναι τα παρακάτω:

Α) Για ιδιώτες
Προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος  
 • NRG 4U
Για οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως συμφωνηθείσας ισχύος και κατανάλωσης ρεύματος.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ *
0,06265€/kWh

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή

*Η προσφορά ισχύει με 24μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019
 • NRG 4ALL
​​​​​​Για κοινόχρηστο ρεύμα πολυκατοικίας.
TIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ*
0,06975€/kWh

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή
* Η προσφορά ισχύει με 24μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019

Προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου
 • Total NRG 4U
Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος και οικιακούς καταναλωτές με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου

30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ + 30%  ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κάθε μήνα για δύο χρόνια
 • Total NRG 4ALL
Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές με κοινόχρηστη σύνδεση φυσικού αερίου και κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα πολυκατοικίας.

30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ + 30% ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κάθε μήνα για δύο χρόνια

Β) Για Σπίτι & Επιχείρηση
 • NRG CONNECT
Συνδυάστε το ρεύμα στο σπίτι και στην επιχείρηση και μηδενίστε το πάγιο στην επιχείρησή σας, σε όποιο τιμολόγιο και αν ανήκετε!
 • Συνδυάστε το ρεύμα του σπιτιού σας με ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για δύο χρόνια στο 4U και το ρεύμα της επιχείρησής σας με 25% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο στο 4businessness1.
 • Συνδυάστε το ρεύμα του σπιτιού σας με ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για δύο χρόνια στο 4U και το ρεύμα της επιχείρησής σας με 15% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο στο 4business2.
 • Συνδυάστε το ρεύμα του σπιτιού σας με ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για δύο χρόνια στο 4U και το ρεύμα της επιχείρησής σας με 25% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο στο 4business3.

Γ) Για την επιχείρηση Προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος  
 • 4BUSINESS1
Απευθύνεται σε καταναλωτές με συμφωνηθείσα ισχύ παροχής έως 25KVA, που προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια για επαγγελματική χρήση. Η προσφορά ισχύει με 12μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή
Τελική τιμή: 0,06975 €/kWh

 • 4BUSINESS2
Απευθύνεται σε καταναλωτές με συμφωνηθείσα ισχύ παροχής μεγαλύτερης των 25ΚVA που προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια για επαγγελματική χρήση. Συγκεκριμένα αφορά κτίρια γραφείων, χώρους μεγάλων καταστημάτων, μικρές βιοτεχνίες, εστιατόρια, φούρνους, μεσαίες βιομηχανίες κ.ά. Η προσφορά ισχύει με 12μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 15% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή
Τελική τιμή: 0,06757 €/kWh

 • 4BUSINESS3
Απευθύνεται σε καταναλωτές που προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια για επαγγελματικη χρήση, ανεξαρτήτως συμφωνηθείσας ισχύος, με μειωμένη χρέωση νυχτερινής ενέργειας. Ωράριο, όλο το έτος : 22:00 - 08:00. Η προσφορά ισχύει με 12μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή

Τελική τιμή: 0,06863 €/kWh
Προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου
 • GAS4BUSINESS
Απευθύνεται σε επαγγελματίες καταναλωτές με σύνδεση φυσικού αερίου, με 12μηνη σύμβαση, έως 31/10/2019. 15% ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κάθε μήνα για ένα χρόνο

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα λάβετε την προσφορά μας