Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

Δελτίο Τύπου

Νέα γραφεία, νέες προοπτικές και έμφαση στην εξυπηρέτησης

Νέα γραφεία, νέες προοπτικές και έμφαση στην εξυπηρέτηση

Η ΘΕΡΜΟΙΛ «ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ» ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Πρωτοποριακές υπηρεσίες στο επενδυτικό της πλάνο

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με διαδρομή 35 ετών στον ευρύτερο χώρο διακίνησης και εμπορίας πετρελαιοειδών και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, «ξαναμπαίνει» δυναμικά στο παιχνίδι της ανάπτυξης με οργάνωση, προγραμματισμό, νέα προϊόντα και νέες καινοτόμες υπηρεσίες που σύντομα θα γνωρίσει στους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα περισσότερα από 100 ιδιαίτερα εξειδικευμένα στελέχη που παρέχουν άριστες υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ και αξιόπιστο πελατολόγιο, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων (βυτιοφόρων) και εγκαταστάσεις χονδρικής πώλησης πετρελαίου.

Σήμερα οι υπηρεσίες της ΘΕΡΜΟΙΛ παρέχονται σε Αθήνα, Κορωπί, Πειραιά, Πάτρα, Χαλκίδα, μ’ ένα δίκτυο franchise το οποίο σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας και νέα επενδυτικά προϊόντα. Η επέκταση του δικτύου αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής της εταιρείας, προσβλέποντας στη διεύρυνση της αλυσίδας με άμεσο στόχο δημιουργία 10 franchise στην Αθήνα, αλλά και πανελλαδικά με δημιουργία 45 επιπλέον μονάδων δικαιόχρησης, με χρονικό ορίζοντα την τριετία.

Το franchise, ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχει «επιβάλλει» η πανδημία του κορωνοϊού, αποτελεί μια δυναμική και συμφέρουσα προοπτική, που διευρύνει το επιχειρηματικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας συγχρόνως στους υποψήφιους επιχειρηματίες δικαιοδόχους μια δραστηριότητα που «επωφελείται» από το brand name, την εικόνα και τη φήμη μιας επιχείρησης που υπάρχει, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται με επιτυχία στην αγορά.

Οι υποψήφιοι franchisees της ΘΕΡΜΟΙΛ θα συναντήσουν μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα επενδυτική πρόταση, γρήγορης χρηματοοικονομικής απόσβεσης, με κυριότερα χαρακτηριστικά τη γκάμα των προσφερομένων υπηρεσιών από τη μητρική εταιρεία, όπως συνεχή εκπαίδευση, αποκλειστικότητα στην περιοχή τους, συμμετοχή σε κεντρική και τοπική διαφήμιση, καθώς και την συνεχή και πλήρη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει.

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

ΘΕΡΜΟΙΛ:: Οι καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα μέτρα του κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη λίστα και θα λάβετε τη προσφορά μας.