Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Διαθέτουμε και προχωρούμε στην εγκατάσταση της προηγμένης και πλήρους γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης της σειράς INOXDENS HE της SAVIO.

Σ τη ΘΕΡΜΟΙΛ αναλαμβάνουμε την μελέτη και την τοποθέτηση λέβητα φυσικού αερίου, από ειδικευμένο συνεργείο με μεγάλη τεχνική εμπειρία. Έπειτα από πολύ καλή μελέτη του χώρου, τοποθετούμε όλους τους τύπους λέβητα  για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και άριστη απόδοση.

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε και προχωρούμε στην εγκατάσταση της προηγμένης και πλήρους γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης της σειράς INOXDENS HE της Savio.

Η σειρά INOXDENS HE περιλαμβάνει λέβητες με ισχύ 21kW και 29kW στα μοντέλα combi και από 17kW εώς 29kW στα μοντέλα SV με τις ίδιες ιδιαίτερα μικρές και πρακτικές διαστάσεις (700 x 400 x 290 mm)

Ο επίτοιχος λέβητας συμπίκνωσης INOXDENS HE της Savio χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές του επιδόσεις χάρη στον καινοτόμο εναλλακτή θερμότητας, που σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μάλιστα,  η χρήση του γίνεται ευκολότερη χάρη στον εύχρηστο ψηφιακό πίνακα ελέγχου με μεγάλη οθόνη που διαθέτει.

Επιπλέον, με την χρήση του εναλλάκτη θερμότητας Round της Savio, ο οποίος αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα, επιτυγχάνονται τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
 • Αποφυγή συσσώρευσης ακαθαρσιών και άλλων υπολειμμάτων
 • Η παροχή νερού κατανέμεται ομοιόμορφα, εξασφαλίζοντας ομοιογενή θερμική εναλλαγή
 • Η παροχή του νερού διατηρείται σταθερή
 • Μειωμένη πτώση πίεσης, λόγω του βελτιστοποιημένου κυκλώματος
Η ευκολία καθαρισμού και η στιβαρότητα του εναλλάκτη αποτελούν αδιαμφισβήτητα σημεία υπεροχής του προϊόντος
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνος σχεδιασμός
 • Χαμηλότερη εκπομπή οξειδίων αζώτου, NOx 6
 • Ανοξείδωτος εναλλάκτης συμπύκνωσης με περίβλημα από χάλυβα (Round) για την παροχή μέγιστης αντοχής στη διάβρωση με εγγύηση 10 ετών
 • Κυκλοφορητής τεχνολογίας Inverter υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας
 • Υψηλή απόδοση σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες
 • Εύκολη χρήση και συντήρηση
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου
 • Δυνατότητα συνδυασμού με ηλιακά συστήματα
 • Δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματου χειριστηρίου και εξωτερικού αισθητήρα
 • Αυτοδιάγνωση, Κατάσταση Εμπλοκής & Απεικόνιση Ιστορικού Βλαβών

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα λάβετε την προσφορά μας

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ