Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

ΠΕΤΡΕΛAIA

ΘΕΡΜΟΙΛ: Αυθημερόν Παράδοση – Ανταγωνιστικές Τιμές

Η εταιρία ΘΕΡΜΟΙΛ αποτελεί την απόλυτη επιλογή στον χώρο της διανομής πετρελαίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι οδηγοί μας, εκπαιδευμένοι σε υψηλά πρότυπα, εξασφαλίζουν την αξιόπιστη μεταφορά πετρελαίου. Ο στόλος μας, ο οποίος είναι πλήρως ιδιόκτητος, είναι εξοπλισμένος με σύγχρονο σύστημα GPS, και διασφαλίζει τη σταθερή παρακολούθηση και ενημέρωση σχετικά με την πορεία των παραγγελιών, εξασφαλίζοντας έτσι την άψογη εξυπηρέτησή σας.  

Επιπροσθέτως, προσφέρουμε ασύγκριτη ποιότητα σε συνδυασμό με τιμές χονδρικής, έχοντας έτσι τις φθηνότερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ακόμη, προσφέρουμε άμεση παράδοση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παράδοσης αυθημερόν, και ακόμα και τις Κυριακές σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, κάθε παράδοση συνοδεύεται από ένα Δείγμα Γνησιότητας.

  Επιπλέον, εφαρμόζουμε σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας και ποσότητας, ενώ οι διαδικασίες μας για παραγγελειοληψία, μεταφορά και δρομολόγηση προϊόντος είναι σύγχρονες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές. Και το καλύτερο; Είμαστε εδώ για εσάς 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επιλέξτε τη ΘΕΡΜΟΙΛ και απολαύστε τις προνομιακές μας υπηρεσίες στη διανομή πετρελαίου.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέρει τα εξής:
 
  • Οι οδηγοί της είναι άριστα εκπαιδευμένοι.
  • Ο στόλος της ελέγχεται με σύγχρονο σύστημα gps, έτσι ώστε να γνωρίζει κάθε στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας των πελατών της.
  • Άκρως ανταγωνιστική τιμή και ασύγκριτη ποιότητα.
  • Άμεση παράδοση – ακόμα και αυθημερόν – δυνατότητα παράδοσης ακόμα και τις Κυριακές σε περίπτωση ανάγκης.
  • Συστήματα ελέγχου πλέον σύγχρονα για τον έλεγχο της ποιότητας και της ποσότητας.
  • Σύγχρονες διαδικασίες παραγγελειοληψίας, μεταφοράς και δρομολόγησης προϊόντος.
  • Ο στόλος μας είναι ιδιόκτητος.
  • Δίνουμε με κάθε παράδοση Δείγμα Ποιότητας.
  • Τιμή Χονδρικής, φθηνότερη κατά πολύ από τις άλλες εταιρίες.
  • 365 ημέρες/ 7 ημέρες την εβδομάδα.

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα λάβετε την προσφορά μας

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ