Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΘΕΡΜΟΙΛ: 35 χρόνια εμπειρίας, προηγμένα προγράμματα, πληρωμή και με POS, 7 μέρες την εβδομάδα κοντά σας. Είμαστε οι Ειδικοί στην Ολική Διαχείριση.

Γ  ια την ανάθεση σε εμάς της ολικής διαχείρισης απαιτείται Συνέλευση πολυκατοικίας και Προσφορά από εμάς.

“Τι μπορείτε να κάνετε εσείς; Είμαστε οι ίδιοι διαχειριστές και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, να βγάλουμε άκρη! / Τι ευθύνες αναλαμβάνετε; / Χρειάζεται να έχει η πολυκατοικία κεφάλαιο για να αγοράζουμε πετρέλαιο και να καλούμε τα συνεργεία για τις διάφορες εργασίες;”

Εφόσον αναλάβει η ΘΕΡΜΟΙΛ τη διαχείριση, θα δείτε το κτίριο σας τελείως διαφορετικό και τις σχέση σας με τους υπόλοιπους κατοίκους να είναι αρμονικές!

 • Η ΘΕΡΜΟΙΛ είναι η Πρώτη και Μεγαλύτερη εταιρία στην ΟΔ και διαθέτει προηγμένο πρόγραμμα, όπου εκπρόσωπος της πολυκατοικίας μπορεί με κωδικό να μπαίνει στο Διαχειριστικό Πρόγραμμα και να ελέγχει το κτίριο, όποτε το επιθυμεί. Να βλέπει το αποθεματικό, ποιες εργασίες έγιναν, ποιοι πλήρωσαν τα κοινόχρηστα, αν πληρώθηκαν οι λογαριασμοί κ.α.
 • Πληρωμή κοινοχρήστων και με POS, όπου αυτόματα ενημερώνονται τα κεντρικά
 • Καθημερινά 8.00-20.00 μπορούν να επικοινωνούν οι ιδιοκτήτες ή οι ενοικιαστές με τους συνεργάτες μας στο 18136, για οτιδήποτε τους απασχολεί.
 • Η ΘΕΡΜΟΙΛ αναλαμβάνει την ΟΔ ακόμα και αν δεν υπάρχει Αποθεματικό, ακόμα και αν υπάρχουν Οφειλές, ενώ οι άλλες εταιρίες ζητάνε 3.000 αποθεματικό και να μην υπάρχουν χρέη. Εμείς Είμαστε οι ειδικοί!! Σας αναλαμβάνουμε όπως είστε τώρα. Με τα χρέη και όσο αποθεματικό έχετε. Σιγά-σιγά θα εισπράξουμε, θα πληρώσουμε τα χρέη και θα δημιουργήσουμε και αποθεματικό! Θα τα φτιάξουμε όλα και θα γίνει το κτίριο σας ένα Άλλο Κτίριο!
 • Ο διαχειριστής Απαλλάσσεται Πλήρως από την Διαχείριση, βρίσκει την ησυχία του και σταματάει να έχει προβλήματα / διαμάχες με τους υπόλοιπους κατοίκους. Εμείς είμαστε ουδέτεροι, έτσι μπορούμε να κάνουμε δουλειά που απαιτείται και να είναι όλοι αγαπημένοι μεταξύ τους, αφού δε θα τους χωρίζουν πλέον θέματα σχετικά με τη διαχείρισης της πολυκατοικίας.


Είμαστε οι ειδικοί στην Ολική Διαχείριση!
Ποια εταιρία έχει αυτό τον τρόπο διαχείρισης;
7 ημέρες την εβδομάδα κοντά σας!


Σ την ΘΕΡΜΟΙΛ γνωρίζουμε ότι η έκδοση κοινοχρήστων αποτελεί μια υπεύθυνη και απαιτητική διαδικασία. Έτσι, είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσαν την μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας καταφέρνοντας τον εκμηδενισμό ανθρώπινων λαθών τον σωστό επιμερισμό των δαπανών!

Χρησιμοποιώντας το σύστημα κοινοχρήστων της ΘΕΡΜΟΙΛ μπορείτε να είστε πλέον σίγουροι ότι τα κοινόχρηστα είναι σωστά διαμοιρασμένα και, φυσικά, γίνονται κατανοητά  από όλους τους ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων.

Η επιμελής έκδοση κοινοχρήστων αποτελεί για εμάς μια δέσμευση προς τον κάθε διαχειριστή κτιρίου. Γι’ αυτό, το τμήμα μηχανογράφησης της ΘΕΡΜΟΙΛ, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες σας, αναβαθμίζει συνεχώς το σύστημα της έτσι ώστε να είναι πάντα πρωτοπόρο και να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες κάθε κτιρίου.
Ο ι υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι πλήρεις και καλύπτουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό διαχειριστή.

Πιο συγκεκριμένα στα κοινόχρηστα περιλαμβάνονται:

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις, διπλότυπες, επιμερισμού των κοινοχρήστων δαπανών βάσει χιλιοστών.
 • Ειδοποιητήρια πληρωμής κοινοχρήστων εξόδων για όλα τα διαμερίσματα με ανάλυση των δαπανών ανά κατηγορία εξόδων και ειδικότερη ανάλυση όσον αφορά την αυτονομία θέρμανσης.
 • Εξοφλητικές αποδείξεις, ξεχωριστές για τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή. Η απόδειξη περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση των χρεώσεων βάσει χιλιοστών και δίνεται από τον διαχειριστή όταν πληρωθούν τα έξοδα.
 • Για κάθε γεωγραφική περιοχή διαμονής παρέχεται Διαχειριστική Σύμβουλος της περιοχής, που αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού κτιρίων. Μπορείτε να για οποιοδήποτε ζήτημα να απευθυνθείτε στην Διαχειριστική Σύμβουλο της περιοχής σας και θα έχετε άμεση εξυπηρέτηση.
 • Κάθε διαχειριστής μπορεί να επικοινωνεί με την Σύμβουλο Διαχείρισης για την έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών αλλά και συμβουλευτικά προκειμένου να ενημερωθεί για χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να μην γνωρίζει σχετικά με τον επιμερισμό δαπανών αλλά και των διάφορων εργασιών του κτιρίου.
 • Παράδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών αυθημερόν, εφόσον η λήψη τους γίνει ως τις 11:00 το πρωί και εντός 24ώρου για αργότερη λήψη.
 • Και επειδή πιστεύουμε στην άψογη εξυπηρέτηση, οι σύμβουλοι διαχείρισης της ΘΕΡMΟΙΛ βρίσκονται κοντά σας από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν!
 

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα λάβετε την προσφορά μας

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ