Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

FRANCHISE

ΘΕΡΜΟΙΛ: Διαρκής επέκταση των δραστηριοτήτων μας, εκτός από την Αθήνα, σε Χαλκίδα, Ξάνθη, Πάτρα άλλα και σε κάθε νόμο της Ελλάδας με το σύστημα FRANCHISE.

Γίνε Τώρα Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΘΕΡΜΟΙΛ

Η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός από Αθήνα, Χαλκίδα, Ξάνθη και Πάτρα, σε κάθε νομό της Ελλάδας με το Σύστημα Franchise. Σκοπός της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι να επιλέξει ικανούς και φιλόδοξους συνεργάτες – franchisees, που θα τους εμπιστευτεί την εκπροσώπηση όλων των εταιρειών του Ομίλου, παρέχοντας σε αυτούς το brand name, το 5ψήφιο 18136 για τον νομό και δύο τηλέφωνα Free Phone, ομάδα επιστημόνων (γεωπόνους, χημικούς μηχανικούς, υγιεινολόγους), οι οποίοι θα υπογράφουν για τις εφαρμογές σε κάθε νομό, τεχνογνωσία marketing και πανελλήνια διαφήμιση, έντυπη και τηλεοπτική, συνεχής υποστήριξη και επιθεώρηση από στελέχη της κεντρικής εταιρείας.

Τα Συστατικά Επιτυχίας του Συστήματος Franchise της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η συνεργασία της ΘΕΡΜΟΙΛ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την πρωτοπορία της στις υπηρεσίες κτιρίων. Άλλωστε, υπάρχει αυτόνομο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με τη λειτουργία του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Οι επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ: Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτίριο.

ΕΞΕΛΙΞΗ: Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά στην ποιότητα, στην οικονομία και στο περιβάλλον.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ είναι:

– ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
– ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ – ΛΕΒΗΤΩΝ
– ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
– ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
– ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ
– ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
– ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ
– ΥΓΡΑΕΡΙΟ AUTOGAZ
– ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
– ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
– ΠΩΛΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ
– ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ
– ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
– ΑΝΑΛΗΨΗ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Είναι φανερό ότι η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που έχει στην διάθεσή του ο κάθε συνεργάτης – franchisee της ΘΕΡΜΟΙΛ δημιουργεί ανεξάντλητες ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης, και επαφίεται στη δική του θέληση και δέσμευση αναφορικά με το πόσο υψηλά επιθυμεί να φτάσει την επιχείρησή του. Η ΘΕΡΜΟΙΛ θέτει τους ελάχιστους επιθυμητούς στόχους επίτευξης και προσφέρει γεωγραφική αποκλειστικότητα σε επίπεδο νομού, εντός του οποίου ο κάθε συνεργάτης έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει όσα υποκαταστήματα επιθυμεί, αλλά και να συνάψει συνεργασίες sub-franchise.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ευκαιρία Franchise από την εταιρεία ΘΕΡΜΟΙΛ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Γίνε Τώρα Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΘΕΡΜΟΙΛ

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ