Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οικολογική Απολύμανση-Απεντόμωση-Μυοκτονία-Μικροβιοκτονία με φάρμακα άοσμα, μη τοξικά, οικολογικά, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας

  • Έχοντας στη διάθεσή μας εξειδικευμένα συνεργεία με άρτια καταρτισμένους, έμπειρους τεχνικούς-απολυμαντές υπό την επίβλεψη υπεύθυνου χημικού και χρησιμοποιώντας φάρμακα δραστικά αλλά ακίνδυνα για τον άνθρωπο, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, πραγματοποιούμε κάθε είδους απολυμάνσεις - απεντομώσεις-μυοκτονίες άμεσα, ακίνδυνα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά.
  • Η επαγγελματική απολύμανση γίνεται 4-8 φορές ετησίως. Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που έχει θεσπιστεί από ΕΦΕΤ / HACCP ορίζεται η συχνότητα επαναληπτικών εφαρμογών καθώς επίσης και η επίδειξη – σε έλεγχο – συμβολαίου.  Οπότε είθισται –εάν το επιθυμείτε- να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία συνεργασίας (συμβόλαιο) όπου θα ορίζουμε και την συχνότητα των απολυμάνσεων.
  • Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλο για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας έτσι πάντοτε άριστα αποτελέσματα και σε πολύ χαμηλό κόστος.
  • Οι συνεργάτες μας επισκέπτονται άμεσα το χώρο σας και επιθεωρούν όλη την έκταση του, εσωτερικά και εξωτερικά. Καταγράφεται η έκταση του προβλήματος, τα αίτια του και ο χώρος χωρίζεται σε ζώνες στις οποίες εφαρμόζονται εξειδικευμένες λύσεις. Ανάλογα με τα αποτελέσματα καταρτίζεται ένα πρόγραμμα απολύμανσης και απεντόμωσης με τακτική παρακολούθηση από τους συνεργάτες μας.
  • Σκοπός μας είναι η διατήρηση συχνής επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Μετά τις εργασίες δίνουμε After Sales Report, κάτι που δεν το κάνει καμία άλλη εταιρεία. Επίσης, σας ενημερώνουμε για τις δειγματοληπτικές επιτόπιες αυτοψίες που γίνονται από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας.
  • Είμαστε κοντά σας 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα για ότι χρειαστείτε – και για την απολύμανση- λόγω ειδικών συνθηκών που επιβάλλουν αυτή να γίνεται κατά τις βραδινές ώρες.


Πραγματοποιούμε καθαρά οικολογική απολύμανση με ΜΗ τοξικά, οικολογικά, άοσμα και αποτελεσματικά φάρμακα.

  • Χρησιμοποιούνται αποτελεσματικότερα φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, σε στερεά μορφή (αντιμετωπίζει και το ξανθό κατσαριδάκι) .
  • Οι χώροι δεν ψεκάζονται, άρα δεν διαχέεται το φάρμακο, αλλά τοποθετείται σε κάψουλες που κολλάνε στο σοβατεπί.
  • Μπορείε να ρίξετε νερό την ίδια μέρα αφού το φάρμακο είναι στη κάψουλα και όχι στο δάπεδο.

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

ΘΕΡΜΟΙΛ:: Οι καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα μέτρα του κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη λίστα και θα λάβετε τη προσφορά μας.

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ