Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

H ΕΤΑΙΡΙΑ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

Στον 1ο χρόνο της λειτουργίας της απέκτησε το 3ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 136 για όλη την Ελλάδα, όντας η πρώτη εταιρεία με τριψήφιο νούμερο μετά τον ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα απέκτησε στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και δίκυκλα με τον απαιραίτητο εξοπλισμό για τους τεχνικούς, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα επέμβασης.

Η συνεχής προβολή της εταιρείας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο έκανε την εταιρεία γνωστή στο πανελλήνιο, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.

Η διαρκής εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας, όπως και το έμπειρο διοικητικό, επιστημονικό, υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό αποτελούσε και αποτελεί πάντοτε στόχο μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται μόνιμα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σήμερα η ΘΕΡΜΟΙΛ λειτουργεί σε Αθήνα-Κορωπί-Πειραιά -Ξάνθη-Πάτρα -Χαλκίδα-Τήνο-Μύκονο και σύντομα σε όλη την Ελλάδα μεσώ της υπηρεσίας Franchise.

Η εταιρεία φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο  801.11.18136 και είναι η μοναδική εταιρεία που απαντά 7 ημέρες την εβδομάδα.

Την ΘΕΡΜΟΙΛ εμπιστεύονται βιομηχανίες, νοσοκομεία, πλοία, ξενοδοχεία, δημόσιου οργανισμοί, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

0
+
Χρόνια Λειτουργίας
0
+
Εργαζόμενοι (Επιστημονικό-Εργατικό-Τεχνικό-Υπαλληλικό Προσωπικό)
0
+
Πελάτες (Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων)

ΘΕΡΜΟΙΛ: Οι καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα μέτρα του κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη λίστα και θα λάβετε τη προσφορά μας.

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ