Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

H ΕΤΑΙΡΙΑ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Εδώ και 35 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Μήνυμα Αθανασίου Σιώζου - Πρόεδρος ΘΕΡΜΟΙΛ

Σας καλωσορίζω στην οικογένεια της ΘΕΡΜΟΙΛ και εύχομαι να σας προσφέρει, όπως πράττει σε όλο της το πελατολόyτο και τους συνεργάτες της σε όλη της τη διαδρομή, έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάyκες και απαιτήσεις σας.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με διαδρομή 35 ετών στον ευρύτερο χώρο διακίνησης κατι εμπορίας πετρελαιοειδών και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, αριθμεί σήμερα περισσότερα από 100 στελέχη (διοικητικό, τεχνικό και επιστημονικής κατάρτισης προσωπικό) και διαθέτει ένα ευρύ και αξιόπιστο πελατολόyιο από όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται. Διαθέτει επίσης σύyχρονο στόλο αυτοκινήτων (βυτιοφόρων) και εyκαταστάσεις χονδρικής πώλησης πετρελαίου Θέρμανσης.

Όλα αυτά τα χρόνια, με yνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την απαράμιλλη εξειδίκευση μας, προσπαθώ να μεταδίδω το ίδιο πάθος και την τεράστια αyάπη μου yια τη δουλειά μου σε όλους τους συνεργάτες μου.

Στη δύσκολη περίοδο yια την ελληνική οικονομία, η ΘΕΡΜΟΙΛ έχοντας μακροχρόνια εμπειρία, τεράστια τεχνοyνωσία και μοναδική εξειδίκευση, είναι ο καλύτερος σύμμαχος των πελατών και συνεργατών μας yια ευημερία και καταξίωση.

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Σιώζος

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

Στον 1ο χρόνο της λειτουργίας της απέκτησε το 3ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 136 για όλη την Ελλάδα, όντας η πρώτη εταιρεία με τριψήφιο νούμερο μετά τον ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα απέκτησε στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και δίκυκλα με τον απαιραίτητο εξοπλισμό για τους τεχνικούς, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα επέμβασης.

Η συνεχής προβολή της εταιρείας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο έκανε την εταιρεία γνωστή στο πανελλήνιο, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.

Η διαρκής εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας, όπως και το έμπειρο διοικητικό, επιστημονικό, υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό αποτελούσε και αποτελεί πάντοτε στόχο μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται μόνιμα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σήμερα η ΘΕΡΜΟΙΛ λειτουργεί σε Αθήνα-Κορωπί-Πειραιά -Θεσσαλονίκη-Πάτρα -Χαλκίδα-Τήνο-Μύκονο και σύντομα σε όλη την Ελλάδα μεσώ της υπηρεσίας Franchise.

Η εταιρεία φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο  801.11.18136 και είναι η μοναδική εταιρεία που απαντά 7 ημέρες την εβδομάδα.

Την ΘΕΡΜΟΙΛ εμπιστεύονται βιομηχανίες, νοσοκομεία, πλοία, ξενοδοχεία, δημόσιου οργανισμοί, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

0
+
Χρόνια Λειτουργίας
0
+
Εργαζόμενοι (Επιστημονικό-Εργατικό-Τεχνικό-Υπαλληλικό Προσωπικό)
0
+
Πελάτες (Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων)

ΘΕΡΜΟΙΛ: Οι καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα μέτρα του κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη λίστα και θα λάβετε τη προσφορά μας.

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ