Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

Εφαρμογές Μικροβιοκτονίας - εντομοκτονίας - μυοκτονίας

Η Υγεία και το καθαρό περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας!

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με παρουσία 35 χρόνια στην Ελληνική αγορά στην παροχή υπηρεσιών κτιρίων.

Πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της Υγιεινής ανταποκρινόμενη στις σημερινές ανάγκες των πελατών της για την ασφαλή προσέλευση των επισκεπτών και των εργαζομένων σε χώρους συνάθροισης κτιρίων, σε συνεργασία με αμερικάνικο οίκο, εισήγαγε ένα προϊόν με τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο.

Ένα πιστοποιημένο προϊόν με αρ. έγκρισης 42745 (ΕΟΦ), ένα απολυμαντικό ευρέως φάσματος, βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο, φιλικό με το περιβάλλον, άκρως εχθρικό με τους μικροοργανισμούς και απόλυτα συμβατό με τον άνθρωπο. Μετρήσεις που έγιναν σε θαλάμους εντατικής θεραπείας, με ειδική συσκευή απέδειξαν ότι ακόμη και σε τέτοιο επιβαρυμένο μικροβιακά περιβάλλον, συχνότητα εφαρμογής μία φορά την εβδομάδα κρίθηκε υπέρ αρκετή.

Σε χειρουργεία και σε ύποπτους θαλάμους καραντίνας, το αποτέλεσμα των ψεκασμών στους μικροβιακούς ελέγχους έδειξαν 100% επιτυχία στην εφαρμογή της μικροβιοκτονίας.

Επιτακτική είναι η ανάγκη τήρησης πρωτοκόλλου καθαριότητας και απολύμανσης όχι μόνο σε σχέση με τη νομιμότητα αλλά και με σκοπό την προστασία της ατομικής Υγείας των παιδιών και των εργαζομένων σε χώρους συνεύρεσης, διατηρώντας απολυμασμένους και υγιεινούς τους χώρους αλλά και το περιβάλλον.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχοντας την αποκλειστική διάθεση του προϊόντος έπειτα από την εφαρμογή του, εκδίδει πιστοποιητικό καταλληλότητας της υγιεινής του χώρου και με ειδική συσκευή ανίχνευσης, μετράει την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.
Στα δωμάτια για να έχουμε άριστο μικροβιολογικό αποτέλεσμα (έως και 10 φορές κάτω από το επιτρεπτό όριο) εφαρμόζουμε τις ακόλουθες μεθόδους :

1) Ήπια ψυχρή εκνέφωση με εκνεφωτή (εικ. 1) με διάρκεια τουλάχιστον 15 μέρες.

2) Gel τοποθετημένο σε ύψος 1,5-1,7m ρυθμισμένο στα 0,1-0,2ppm για κάθε 30m² ενιαίου χώρου. Το gel μπορεί να διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

Στο σφουγγάρισμα βάλαμε σε κουβά 10 λίτρων, 12ppm απολυμαντικού, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά μιας και το δοκιμάσαμε σε δωμάτια, διαδρόμους, αίθουσες αναμονής και σκάλες.

Η Επιστημονική ομάδα της ΘΕΡΜΟΙΛ και οι τεχνικοί με τον σύγχρονο εξοπλισμό εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, πλοία, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε οικίες.

FRANCHISE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Συνεργασία της Θερμόιλ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτήριο.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της ,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.
Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

ΘΕΡΜΟΙΛ:: Οι καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα μέτρα του κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη λίστα και θα λάβετε τη προσφορά μας.