Πάρε προσφορά Καλέστε τώρα

Λίγα λόγια για εμάς1

Με διαδρομή 35 ετών στο χώρο πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων με ιδιαίτερη εμπειρία στους επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και στα τουριστικά καταλύματα, η ΘΕΡΜΟΙΛ η πλέον ανταγωνιστική εταιρία με τιμές χονδρικής, δίνοντας έμφαση πάντα στην ποιότητα, την υγεία και το καθαρό περιβάλλον.  Οι 140 εργαζόμενοι, όπως επιστημονικό, υπαλληλικό, τεχνικό προσωπικό, οδηγοί και εξωτερικοί συνεργάτες, εξασφαλίζουν την ποιότητα στις παροχές μας και στα προϊόντα που διαθέτουμε.

540

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Ιδιόκτητες Εγκατάστασεις – Αυθημερόν Παράδοση – Ανταγωνιστικές Τιμές

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρία μας με ειδικούς επιστήμονες, τεχνικό προσωπικό, σύγχρονα μηχανήματα εκνέφωσης διενεργεί εφαρμογές μικροβιοκτονίας και παρασιτοκτονίας με φάρμακα διάρκειας, αβλαβή για ανθρώπους και κατοικίδια εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Αναλαμβάνουμε εδώ και 35 χρόνια τη διαχείριση πολυκατοικιών και εκτελούμε τα καθήκοντα διαχειριστή με υπευθυνότητα και αμεσότητα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Διαθέτουμε και προχωρούμε στην εγκατάσταση της προηγμένης και πλήρους γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης της σειράς INOXDENS HE της SAVIO

0
+
Χρόνια Λειτουργίας
0
+
Εργαζόμενοι (Επιστημονικό-Εργατικό-Τεχνικό-Υπαλληλικό Προσωπικό)
0
+
Πελάτες (Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων)

ΤΜΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΙΛ: Επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ΝRG.

FRANCHISE

ΘΕΡΜΟΙΛ: Διαρκής επέκταση των δραστηριοτήτων μας, εκτός από την Αθήνα, σε Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα άλλα και σε κάθε νόμο της Ελλάδας με το σύστημα FRANCHISE.

fran1

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΙΛ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η Συνεργασία της ΘΕΡΜΟΙΛ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την ποιότητα και την πρωτοπορία των υπηρεσιών της.

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Στη ΘΕΡΜΟΙΛ διαθέτουμε αυτόνομο τμήμα ποιοτικού έλεγχου με τη λειτουργιά του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Στη ΘΕΡΜΟΙΛ κάνουμε διαρκείς επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνεχεία τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα ,στην οικονομία και το περιβάλλον.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με την πολυετή εμπειρία της,σας παρέχει έγκυρες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ΝΟ1 ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ

Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο έκανε την Θερμόιλ γνωστή στο πανελλήνιο κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Στη ΘΕΡΜΟΙΛ έχουμε αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με βιομηχανίες, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, δημόσιους οργανισμούς, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

5 ΨΗΦΙΟ 18136

Η ΘΕΡΜΟΙΛ φέρει την 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον αριθμό 18136 και είναι η μοναδική εταιρία που απάντα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα με την υπηρεσία ή το προϊόν που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα λάβετε μια μοναδική προσφορά